Primul episod plasează acțiunea în anul 1120 d.Hr. în mijlocul a ceea ce pare a fi naufragiul unei corăbii ce transporta pe prințul moștenitor al coroanei engleze, fiul lui  Henry I (succesorul lui William Cuceritorul), William Adelin, și problema moștenirii coroanei, în sălile regale engleze, deoarece, prințul înecat era singurul băiat legitim al regelui, acum tronul revenindu-i, conform legii, fiului Matildei (Maud), fiica lui Henry I, încă o copilă în momentul accidentului.

Apoi, acțiunea se mută cu 15 ani mai târziu în jurul mănăstirii din Kingsbridge, unde starețul muribund, James, îi destăinuie starețului Philip faptul că deține un secret îngrozitor în legătură cu scufundarea Corabiei Albe.
Un alt destin urmărit de serial este cel al familiei Contelui de Shiring, fiica acestuia, Aliena,  respingându-i cerea în căsatorie lui William Hamleigh, fiul unor nobili aspiranți și avizi de putere, Percy și Regan Hamleigh, moment ce va declanșa obsesia tânărului răsfățat pentru Aliena și, respectiv, ura pentru tatăl și fratele ei, acum intrând în scenă familia lui Tom Constructorul, angajat de William pe care refuză să-l plătească și îl alungă.
Pentru a putea să-și hrănească cei doi copii (Alfred și Martha) și soția însărcinată, Tom caută cu disperare un loc de muncă, iar în urma unui accident îi intâlnesc pe Ellen, o femeie frumoasă și misterioasă ce locuiește într-o peșteră din pădure, și pe fiul ei Jack, un tânăr scump la vorbă, dar foarte talentat la sculptură. Mai târziu, Ellen îi spune că Jack este fiul unui supraviețuitor al unui naufragiu pe care ea, ca ucenică ce se pregătea pentru a deveni calugăriță, îl salvează și, ulterior, de care se și îndrăgostește.


The Pillars of the Earth ep 1

  • Uploaded by: Unknown
  • Views:
  • Share

    0 comentarii:

     

    Our Team Members

    Copyright © Iza | Designed by Templateism.com | Blogger Templates